POLITIKA ZBIRANJA, HRAMBE IN VAROVANJA OSEBNIH PODATKOV

Vaše podatke bomo uporabili izključno za namene obveščanja o naših storitvah in dogodkih povezana z našo dejavnostjo in javnosti ne bodo dostopni. Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z ZVOP-1, ZVOP-2, ZPT-1B in GDPR.

 

1. UPRAVLJALEC

Uradno ime podjetja:  ACT Center, center za učinkovitost in dobro počutje, Janez Cerar s.p. (v nadaljevanju ACT Center)

Sedež podjetja: Teslova ulica 24a, 1000 Ljubljana, Slovenija

Odgovorna oseba v podjetju: mag. Janez Cerar, vodja ACT Centra

Pooblaščena oseba za varstvo podatkov v podjetju: mag. Janez Cerar

 

Kontaktni podatki pooblaščene osebe za varstvo podatkov: ACT Center, Teslova ulica 24a, 1000 Ljubljana, Slovenija, tel.: +386 31 338 919, e-pošta: info@act-center.net

 

2. Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami in tržnega obveščanja o naših storitvah prek elektronske pošte. Ne izvajamo avtomatiziranega pošiljanja kakršnih koli sporočil. Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov/organizacije. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino.

 

Za namen obveščanja z elektronsko pošto hranimo: naslov elektronske pošte, ime, priimek, podjetje, telefonsko številko.

 

3. Iznos podatkov

Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne iznašamo v druge države.

 

4. Obdobje hrambe

Osebne podatke posameznika/organizacije hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov. Po preklicu soglasja posameznika/organizacije oz. v kolikor prenehajo obstajati zgoraj navedeni nameni,  osebne posameznika/organizacije podatke nemudoma trajno izbrišemo.

 

Podatke o prejetih sporočilih in klikih na povezave v prejetih sporočilih hranimo še 12 mesecev od pošiljanja sporočil.

 

5. Uporaba piškotkov (ang. cookies)

Piškotki so majhni deli podatkov, shranjeni v brskalniku obiskovalca spletnega mesta. Običajno se uporabljajo za spremljanje nastavitev, ki so jih izbrali uporabniki, in dejanj, ki so jih izvedli na spletnem mestu.

ACT Center uporablja piškotke iz pomembnih razlogov, kot so:

  • Zagotavljanje uporabniške izkušnje za obiskovalce spletne strani.

  • Za identifikacijo registriranih članov (uporabnikov, ki so se registrirali na spletnem mestu).

  • Za spremljanje in analizo učinkovitosti in delovanja spletnega mesta.

  • Da zagotovimo, da je spletna stran ACT Centra varna za uporabo.

 

Vrste piškotkov

Na splošno so piškotki, ki so prvotno nameščeni na spletnem mestu, kategorizirani kot bistveni piškotki. Glede na to, da spletna stran omogoča delovanje več komponent in aplikacij lahko spletno mesto vključuje tudi druge vrste piškotkov, ki morda zahtevajo posebne nastavitve.

V spodnji tabeli so prikazani piškotki, ki so nameščeni na spletnem mestu:

6. Pravice posameznika/organizacije

Vsak posameznik/organizacija lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva:

  • vpogled,

  • popravek,

  • popoln izbris,

  • prenos drugemu ponudniku sorodnih storitev,

  • prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

 

V primeru, da bi v našem podjetju želeli nadalje obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo organizaciji/posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije, kot so podane v temu dokumentu.

 

Vsak posameznik/organizacija lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo pri nadzornemu organu - Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji: Informacijski pooblaščenec, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, T: 01 230 97 30, E-pošta: gp.ip(at)ip-rs.si, https://www.ip-rs.si.

 

Storili bomo vse, kar je v naši moči, da organizaciji/posamezniku pomagamo pri uveljavljanju svojih pravic.

 

Pravno obvestilo

Vse vsebine, objavljene na www.okconsulting.si, so last ACT Centra, Teslova ulica 24a, 1000 Ljubljana, Slovenija in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Brez dovoljenja ACT Centra, se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način.

 

ACT Center ni odgovoren za morebitne občasne težave pri delovanju spletne strani www.act-center.net, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

 

ACT Center, si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani www.act-center.net. ‍